ACTIVITATS A L'ESQUIROL

BTT L’Esquirol – Santuari de Cabrera

Una ruta BTT fantàstica és la que ens du des de l’Esquirol fins al Santuari de Cabrera. És una ruta BTT plena d’altiplans que es desplomen a través de grans cingles com el de Tavertet, el del Far o el de la Serra de Cabrera.

Aquesta ruta BTT arriba a la màxima elevació del Collsacabra, la Serra de Cabrera, presidit pel Santuari de Cabrera. El santuari actual es troba a una alçada de 1308 metres sobre el nivell del mar i es va construir durant la primera meitat del segle XVII.

Reserva Hostal & Restaurant a L'Esquirol

Rutes i Excursions

El nostre entorn ofereix un gran ventall de possibilitats per a aficionats a la bicicleta de muntanya i al senderisme.
Reprodueix vídeo

Hostal & Restaurant Collsacabra

Una cuina casolana amb producte de proximitat i de qualitat és el que t'espera al nostre restaurant on t'oferim també reconfortants esmorzars de forquilla. Així mateix, no et pots perdre les nostres delicioses postres artesanes!

Què opinen de nosaltres?

Estem molt agraïts de comptar amb clients que ens deixen opinions tant positives després de les seves experiències al nostre hostal.
5/5

Ens ha encantat!

Unes instal·lacions senzilles però molt acollidores. Ens vam sentir ben atesos en tot moment i vam menjar de luxe en el restaurant de cuina casolana tradicional.

Anna Barjuan

VIATGERA

5/5

Tornarem a repetir

Volíem fer la ruta BTT de l’Esquirol i va ser un gran encert fer nit i esmorzar a l’Hostal Collsacabra. Sens dubte, hi tornarem, tant per la ubicació com per l’agradable allotjament.

Joan Garcia

AMANT BTT