ACTIVITATS A L'ESQUIROL

Punt de sortida – L’Esquirol

L’esquirol es troba situat al bell mig del cabrerès, però a només 18 Km de la capital d’Osona (Vic) amb una calçada ample a la carretera i ben comunicat entre la Plana de Vic i el Collsacabra.

Per tant, es converteix en el millor punt de sortida per a la realització de sessions fotogràfiques a la zona del Collsacabra i la Plana de Vic que, a l’estar més elevat, et permetrà gaudir d’unes magnífiques panoràmiques tant a l’hivern com a l’estiu, i alhora també podràs retratar el paisatge feréstec del Collsacabra.

Reserva Hostal & Restaurant a L'Esquirol

Rutes i Excursions

El nostre entorn ofereix un gran ventall de possibilitats per a aficionats a la bicicleta de muntanya i al senderisme.
Reprodueix vídeo

Hostal & Restaurant Collsacabra

Una cuina casolana amb producte de proximitat i de qualitat és el que t'espera al nostre restaurant on t'oferim també reconfortants esmorzars de forquilla. Així mateix, no et pots perdre les nostres delicioses postres artesanes!

Què opinen de nosaltres?

Estem molt agraïts de comptar amb clients que ens deixen opinions tant positives després de les seves experiències al nostre hostal.
5/5

Ens ha encantat!

Unes instal·lacions senzilles però molt acollidores. Ens vam sentir ben atesos en tot moment i vam menjar de luxe en el restaurant de cuina casolana tradicional.

Anna Barjuan

VIATGERA

5/5

Tornarem a repetir

Volíem fer la ruta BTT de l’Esquirol i va ser un gran encert fer nit i esmorzar a l’Hostal Collsacabra. Sens dubte, hi tornarem, tant per la ubicació com per l’agradable allotjament.

Joan Garcia

AMANT BTT