ACTIVITATS A L'ESQUIROL

Parc d’Aventures Anigami

El centre d’oci i aventura Anigami ha donat un tomb qualitatiu ampliant els serveis i consolidant un model de parc d’aventura innovador i creatiu en constant creixement.

Per satisfer i sorprendre tots els públics, especialment grups i famílies, el nou Parc d’Aventura Anigami ofereix tots els caps de setmana un espai amb més de quinze activitats de tota mena.

El Parc d’Aventura Anigami ofereix tarifes unitàries en format forfait de mig dia amb opció de dinar al nostre Restaurant-Braseria i la possibilitat de contractar infinitat de serveis turístics a la zona.

Reserva Hostal & Restaurant a L'Esquirol

Rutes i Excursions

El nostre entorn ofereix un gran ventall de possibilitats per a aficionats a la bicicleta de muntanya i al senderisme.
Reprodueix vídeo

Hostal & Restaurant Collsacabra

Una cuina casolana amb producte de proximitat i de qualitat és el que t'espera al nostre restaurant on t'oferim també reconfortants esmorzars de forquilla. Així mateix, no et pots perdre les nostres delicioses postres artesanes!

Què opinen de nosaltres?

Estem molt agraïts de comptar amb clients que ens deixen opinions tant positives després de les seves experiències al nostre hostal.
5/5

Ens ha encantat!

Unes instal·lacions senzilles però molt acollidores. Ens vam sentir ben atesos en tot moment i vam menjar de luxe en el restaurant de cuina casolana tradicional.

Anna Barjuan

VIATGERA

5/5

Tornarem a repetir

Volíem fer la ruta BTT de l’Esquirol i va ser un gran encert fer nit i esmorzar a l’Hostal Collsacabra. Sens dubte, hi tornarem, tant per la ubicació com per l’agradable allotjament.

Joan Garcia

AMANT BTT