ACTIVITATS A L'ESQUIROL

Festa Major a l’Esquirol

La Festa Major és un esdeveniment cultural vital que uneix i permet mantenir vives les tradicions a tots els pobles de Catalunya.

A mitjans d’agost es celebra la Festa Major al poble de l’Esquirol. Durant una setmana el poble està ple d’activitats lúdiques per als més menuts i per als adults també.

S’hi fan tota mena d’esdeveniments com el correfoc, sortida de gegants, tall de troncs, sardanes, i altres manifestacions culturals tradicionals que omplen d’alegria la població.

Reserva Hostal & Restaurant a L'Esquirol

Rutes i Excursions

El nostre entorn ofereix un gran ventall de possibilitats per a aficionats a la bicicleta de muntanya i al senderisme.
Reprodueix vídeo

Hostal & Restaurant Collsacabra

Una cuina casolana amb producte de proximitat i de qualitat és el que t'espera al nostre restaurant on t'oferim també reconfortants esmorzars de forquilla. Així mateix, no et pots perdre les nostres delicioses postres artesanes!

Què opinen de nosaltres?

Estem molt agraïts de comptar amb clients que ens deixen opinions tant positives després de les seves experiències al nostre hostal.
5/5

Ens ha encantat!

Unes instal·lacions senzilles però molt acollidores. Ens vam sentir ben atesos en tot moment i vam menjar de luxe en el restaurant de cuina casolana tradicional.

Anna Barjuan

VIATGERA

5/5

Tornarem a repetir

Volíem fer la ruta BTT de l’Esquirol i va ser un gran encert fer nit i esmorzar a l’Hostal Collsacabra. Sens dubte, hi tornarem, tant per la ubicació com per l’agradable allotjament.

Joan Garcia

AMANT BTT