ACTIVITATS A L'ESQUIROL

Dolmen de Puigsepedres

Una sortida fascinant i suggerent és la del Dolmen Puigsepedres. Els dolmens són estructures de pedra megalítiques que tenien un sentit sagrat pels nostres avantpassats, i més endavant, es creu que eren punts de reunió per a bruixes en els seus aquelarres.

El dolmen Puigsepedres està situat a la sortida de l’Esquirol cap a Cantoni pel camí ral de Vic a Olot. És del període neolític però va ser excavat el 1920.

Una excursió amb molt d’encant per aventurers!

Reserva Hostal & Restaurant a L'Esquirol

Rutes i Excursions

El nostre entorn ofereix un gran ventall de possibilitats per a aficionats a la bicicleta de muntanya i al senderisme.
Reprodueix vídeo

Hostal & Restaurant Collsacabra

Una cuina casolana amb producte de proximitat i de qualitat és el que t'espera al nostre restaurant on t'oferim també reconfortants esmorzars de forquilla. Així mateix, no et pots perdre les nostres delicioses postres artesanes!

Què opinen de nosaltres?

Estem molt agraïts de comptar amb clients que ens deixen opinions tant positives després de les seves experiències al nostre hostal.
5/5

Ens ha encantat!

Unes instal·lacions senzilles però molt acollidores. Ens vam sentir ben atesos en tot moment i vam menjar de luxe en el restaurant de cuina casolana tradicional.

Anna Barjuan

VIATGERA

5/5

Tornarem a repetir

Volíem fer la ruta BTT de l’Esquirol i va ser un gran encert fer nit i esmorzar a l’Hostal Collsacabra. Sens dubte, hi tornarem, tant per la ubicació com per l’agradable allotjament.

Joan Garcia

AMANT BTT