ACTIVITATS A L'ESQUIROL

Circuit Inclusiu de l’Esquirol

El circuit inclusiu de l’Esquirol és una gran opció de senderisme al Collsacabra. És una excursió sense grans dificultats tècniques i adaptat a qualsevol persona.

Es tracta d’un circuit inclusiu que envolta el poble de l’Esquirol i que permet gaudir de les vistes de la naturalesa abrupta que caracteritza aquest racó osonenc.

L’excursió recorre per sobre la cinglera de la riera de les Gorgues. Durant el trajecte, podrem veure impressionants salts d’aigua, l’espectacular roureda dels boscos de l’esquirol i ens refrescarem a les fonts del rodal.

Reserva Hostal & Restaurant a L'Esquirol

Rutes i Excursions

El nostre entorn ofereix un gran ventall de possibilitats per a aficionats a la bicicleta de muntanya i al senderisme.
Reprodueix vídeo

Hostal & Restaurant Collsacabra

Una cuina casolana amb producte de proximitat i de qualitat és el que t'espera al nostre restaurant on t'oferim també reconfortants esmorzars de forquilla. Així mateix, no et pots perdre les nostres delicioses postres artesanes!

Què opinen de nosaltres?

Estem molt agraïts de comptar amb clients que ens deixen opinions tant positives després de les seves experiències al nostre hostal.
5/5

Ens ha encantat!

Unes instal·lacions senzilles però molt acollidores. Ens vam sentir ben atesos en tot moment i vam menjar de luxe en el restaurant de cuina casolana tradicional.

Anna Barjuan

VIATGERA

5/5

Tornarem a repetir

Volíem fer la ruta BTT de l’Esquirol i va ser un gran encert fer nit i esmorzar a l’Hostal Collsacabra. Sens dubte, hi tornarem, tant per la ubicació com per l’agradable allotjament.

Joan Garcia

AMANT BTT